BEGELEIDING


Tijdens het fietsen door de prachtige omgeving van Mallorca staat u er niet alleen voor! Ga samen met onze gecertificeerde begeleid(st)ers, opgeleid via onze eigen Forza Cycling Academy, op pad en geniet van de mooiste wegen en de pittigste beklimmingen. Fietst u toch liever zonder begeleiding? Dan is dat geen enkel probleem. De routes zijn allemaal beschikbaar voor GPS.

KENMERKEN

  • Kwaliteitsborging middels interne opleiding.
  • Jarenlange koerservaring.
  • Jarenlange ervaring met begeleiding en het geven van trainingen.
  • Fysiek goed getraind.
  • Kennis van de mooiste wegen.
  • Begeleiding met of zonder op maat gemaakt trainingsprogramma is mogelijk.
  • Maatwerk is standaard.

 

4 BEGELEIDINGSNIVEAUS

NIVEAU 1 - GEEN BEGELEIDING

Geen begeleiding, routes digitaal beschikbaar afhankelijk van de wensen. Geen extra vergoeding.

NIVEAU 2 - DOORRIJDEN

Begeleiding voor racefiets(t)ers die houden van doorrijden. Ook gaat hier af en toe de ketting naar rechts. Doel is echter een optimale mix tussen in- en ontspanning. Indien de begeleiding in combinatie met de hotelboeking wordt besteld kost dit 35 euro per week, en is tevens de begeleiding gegarandeerd! De begeleiding kan ook ter plaatse voor 7,50 euro per dag worden geboekt onder voorbehoud dat er voldoende deelname is en dat er plaats is in de groep.

NIVEAU 3 - MAXIMALE PRESTATIE

Begeleiding voor racefiets(t)ers die houden van de ketting naar rechts. Doel is meer inspanning dan ontspanning. Indien de begeleiding in combinatie met de hotelboeking wordt besteld kost dit 35 euro per week, en is tevens de begeleiding gegarandeerd! De begeleiding kan ook ter plaatse voor 7,50 euro per dag worden geboekt onder voorbehoud dat er voldoende deelname is en dat er plaats is in de groep.

NIVEAU 4 - INTENSIEVE TRAININGSWEEK

Intensieve trainingsweek, alles op maat gemaakt afhankelijk van het doel van de klant. Begeleidingsvergoeding in overleg.

NOOT

Begeleide ritten zijn geschikt voor racefiets(t)ers die regelmatig wielrennen. Begeleidingsritten en trainingsweken vinden wekelijks plaats in de maanden februari, maart, april, mei, juni, september, oktober en november. Doorgang vindt plaats bij minimaal 4 en maximaal 10 personen.

BELEEF HET WIELRENNEN ALS EEN PROF